Doradztwo

Komponowanie menu

Nasi doradcy kulinarni wspomogą swoją wiedzą przy komponowaniu menu biorąc pod uwagę charakter lokalu, umiejętności i wiedzę personelu, wyposażenie kuchni czy porę roku. Pomożemy znaleźć produkty spełniające Państwa oczekiwania co do produktów ich jakości i ceny.
Czytaj więcej

Kalkulacja food cost

Food cost czyli kalkulacja kosztów surowców potrzebnych do przygotowania dania. Dzięki optymalizacji kosztów zakupów surowców potrzebnych do przygotowania dań możemy poprawić rentowność lokalu i poprawić jego atrakcyjność poprzez pomoc w wyborze optymalnych dań.
Czytaj więcej

Doradztwo w wyborze produktów

Nasi doradcy kulinarni z wieloletnim doświadczeniem i doskonałą znajomością produktów, tendencji, trendów oraz nowości w branży HoReCa są do Paśtwa dyspozycji i dołożą wszelkich starań w znalezieniu odpowiednich produktów i składników niezbędnych w kuchni oraz ustalą termin dostawy.
Czytaj więcej

Szkolenia personelu

Organizujemy szkolenia personelu gastronomicznego. Mając wieloletnie doświadczenie w branży chętnie podzielimy się naszą wiedzą i umiejętnościami by pomóc osiągnąć Ci sukces dzięki wsparciu zaangażowanych i wyszkolonych pracowników.
Czytaj więcej

Pokazy gastronomiczne

Zorganizujemy dla Państwa tematyczne prezentacje kulinarne, pokazy i degustacje również u klienta z zastosowania produktów z naszej oferty. Skontaktuj się z nami by uzyskać więcej informacji.
Czytaj więcej